Summer tag

Persoonlijk, TAGS
Vandaag heb ik voor jullie de summer tag! Ik kwam deze al op verschillende blogs tegen en vond het wel leuk om hem zelf eens in te vullen. Veel leesplezier!
Wat vind je het leukste in de zomer?
Dat het vaak mooi weer is en dat je lekker veel buiten kan zijn. Buiten een boek(je) lezen, buiten eten, buiten studeren of werken, terrasjes doen,… En natuurlijk ook op vakantie gaan! En ik voel me meteen ook veel beter gezind als het mooi weer is!
Word je snel bruin of verbrand je juist?
Ondanks het feit dat ik blond ben en een redelijk bleke huidskleur heb in de winter, vind ik dat ik toch wel nog redelijk snel bruin. Ik kan ook wel verbranden maar daarvoor moet ik toch wel al lang in de zon zitten, en meestal wordt het de dag nadien dan wel bruin. Mijn gezicht en decolleté worden wel redelijk snel rood, en daar bruin ik ook minder snel. Ik bruin wel heel goed aan mijn rug, buik, armen en benen. Maar echt donkerbruin zal ik nooit worden, het is meer een soort roodbruin. Maar ik mag zeker niet klagen!
Je favoriete zomerdrankje?
Mojito! Lekker fris en liefst ook lekker zoet. En ook van sangria met lekker veel fruit kan ik genieten in de zomer!

E-Liquid Juice - MOJITO

Je favoriete zomerse kledingstuk?
Een lekker los kleedje vind ik wel leuk in de zomer, maar eigenlijk voel ik me het best en vind ik mezelf het mooist in een gewoon shortje met een leuk topje. En mijn zonnebril en slippers mogen natuurlijk niet ontbreken!
Je favoriete beautyproduct?
Bodylotion of aftersun! In de zomer vind ik het leuk om me in te smeren (of me te laten insmeren door mijn vriend, haha) met bodylotion of aftersun omdat ik vind dat mijn huid wel droger aanvoelt als ik een dagje in de zon gelegen heb. En zo probeer ik ook mijn bruine kleurtje wat langer te bewaren! En verder net als altijd mascara.
De leukste zomeractiviteit?
Op vakantie of naar zee gaan! Ik kan echt genieten van gewoon lekker liggen zonnen en wat lezen en af en toe wat verkoeling zoeken in het zwembad of de zee.
Ga je liever naar het strand, zwembad of blijf je liever thuis?
Ik lig zowel graag aan het strand als aan het zwembad, maar als ik moet kiezen kies ik denk ik toch voor het strand! Ik vind hetstrand en de zee heel mooi om te zien en vind de golven ook leuk om in te zwemmen/stappen/liggen. Dat geeft echt een vakantiegevoel! Alleen is het soms lastig dat het zand dan overal kruipt (in je kleren, je tas, je portefeuille, je telefoon, je boek,…) en dat het zeewater soms wat jeukt (ik had vroeger heel erge eczeem van zeewater). Elk jaar ga ik met mijn ouders en broertje (of soms met mijn vriend) een weekje naar de Belgische kust (we zijn daar trouwens nu terwijl ik dit schrijf ) en dat vind ik ook altijd heel fijn!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je favoriete haarlook voor de zomer?
Meestal laat ik mijn haar gewoon los omdat ik dat het makkelijkst vind. Ik ben niet zo goed in het maken van mooie staarten of dotjes en vlechtjes of… Maar als het echt warm is of als ik ga zonnen is dat natuurlijk lastig en doe ik mijn haar in een dot of een staart zodat het uit de weg is.

Je favoriete barbecue food?
Als vlees eet ik het liefst gewoon chipolataworstjes. Verder eet ik er het liefst een pastasalade of frietjes bij, en ook stokbrood haha! En verder tomaat en geraspte worteltjes en misschien wat rode paprika, jammie!

Heb je nog zomertradities?
Goh, tradities… Tot vorig jaar elk jaar op chirokamp gaan En elk jaar een weekje naar zee met het gezin.

Ziezo, dit waren mijn antwoorden. Wat zijn jullie favorieten in de zomer? Neem de tag gerust over als je hem nog niet ingevuld hebt en laat het me maar weten dan neem ik ook even een kijkje!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge