Persoonlijk: ge… de laatste tijd

Lijstjes, Persoonlijk

ge... de laatste tijd

Op de blog van Denise zie ik regelmatig een superleuke ‘rubriek’ voorbijkomen, die zij de ‘what did I do?’ noemt. Ik vind het altijd zo leuk om te lezen bij haar dat ik besloot om het zelf ook eens in te vullen, maar ik noem het ‘ge… de laatste tijd’. Hieronder komen jullie te weten wat ik de laatste tijd zoal heb gedaan, gewenst, gelezen, gehoord, gegeten,…

Gedaan

Deze week sprak af met twee andere meisjes om samen voor het eerst een groepsles ‘total aero workout’ te gaan doen, maar toen we aankwamen hoorden we dat de les niet doorging. Omdat we er dan toch al waren, zijn we dan maar ‘tone up’ gaan doen. Wat een zware les was dat! We werkten vooral aan onze spieren, en ik voel nu al enkele dagen allerlei spieren waarvan ik niet eens wist dat ik ze had!

Gewenst

De laatste tijd steek ik heel veel tijd in mijn blog en doe ik heel hard mijn best om op verschillende social media kanalen actief te zijn en mijn blog wat te promoten, en ik voel toch wel dat ik stilletjesaan meer lezers, volgers en ook meer reacties krijg. Dat vind ik al geweldig! Maar eigenlijk wens ik toch heel erg dat mijn blog nog heel erg groeit, zodat ik nog meer voldoening kan halen uit wat ik doe.

Gelezen

Gisteren las ik een krantenartikel over co-ouderschap, met als titel ‘Kind van co-ouders heeft schrik om zelf te trouwen’. Maar eigenlijk gaat het artikel ook vooral over het feit dat experts meer en meer oproepen om hun kinderen mee te laten denken over een alternatieve regeling. Ik vind dit een razend interessant onderwerp aangezien ik zelf een kind van gescheiden ouders ben en altijd een week-weekregeling heb gehad. Bovendien gaat het onderwerp van mijn Masterproef ook over hoe kinderen co-ouderschap of het wonen in twee huizen ervaren, en ben ik op mijn stage nu heel vaak bezig met kinderen van gescheiden ouders. Ik vind dit echt heel interessant om te doen!

Gehoord

Ik hoor zoveel nieuwe, interessante dingen op mijn stage! Ik heb het gevoel dat ik er elke dag bijleer en daar word ik echt blij van!

Gegeten

In de zomer eet ik regelmatig en heel graag fruitsla. Dan doe ik er verschillende lekkere stukken fruit in zoals aardbei, perzik, frambozen,… In de winter heb ik vaak minder zin in fruitsla en vind je bepaalde fruitsoorten ook gewoon veel minder of helemaal niet. Maar de laatste tijd eet ik regelmatig een fruitslaatje met appel en banaan op mijn stage, dat is snel klaar, lekker en gezond! Voor mij is het echt een gewoonte om snel een koekje mee te nemen, maar ik hoop dat dit mijn nieuwe gewoonte wordt!

Geërgerd

Dat de Primark in Brussel en Gent nog steeds niet geopend zijn! Ik wil zoooooo graag nog eens naar de Primark! Ik zie overal Primark shoplogs voorbijkomen met super leuke items en ik kan niet wachten om ook nog eens te gaan! Jammer genoeg is er in België voorlopig nog maar één Primark en dat is in Luik, een heel eind van waar ik woon. Normaal gezien zouden de Primark in Brussel en Gent in september geopend zijn, maar natuurlijk is er weer vertraging… Ik kan echt niet wachten tot ze openen zodat ik wat vaker een bezoekje aan Primark kan brengen!

Gezien

Ik hoor al enkele jaren dat Pretty Little Liars zo’n goede serie is, maar mij leek het altijd een beetje kinderachtig en overdreven. Ik weet niet goed waarom, maar ik had nooit echt veel zin om er naar te kijken. Maar nu ik Netflix heb ben ik toch beginnen kijken, en ik moet toegeven dat ik snel ‘verslaafd’ was. Ik heb niet zo veel tijd om te kijken, maar ik kijk er toch telkens naar uit om eindelijk de volgende aflevering te kunnen zien!

Gedacht

Dat er zo weinig tijd is in een week. Nu ik stage doe ben ik vaak een hele dag (soms tot ’s avonds laat) weg, als ik dan thuiskom wil ik nog aan mijn blog werken, wil ik mijn vriend nog af en toe zien, maar wil ik ook gewoon soms eens lekker ontspannen en tv kijken… Ik vind het nu best al druk voor mijn doen, en het zal alleen maar drukken worden. Op mijn stage zal ik steeds meer verantwoordelijkheid krijgen en ik moet ook dringend aan mijn Masterproef beginnen, en vanaf februari ga ik ook nog eens een volledige dag les hebben en dus ook mijn leerstof moeten bijhouden en taken moeten maken… Ik vrees dat ik echt nog af zal zien!

Gekocht

Het laatste wat ik gekocht heb is denk ik mijn parfum van Marc Jacobs. Ik kocht die dag ook nog wat andere dingen (vooral kleding), maar dat liet ik jullie onlangs al eens zien in een shoplog. Het wordt dus dringend nog eens tijd om weer iets leuks te kopen! (Ja, ik ben echt shopverslaafd…)

Gelukkig

Ik heb de laatste tijd best veel redenen om gelukkig te zijn. Ik voel me goed, ben super gelukkig met mijn vriend, ben heel erg blij met mijn stageplaats, ben blij dat ik eindelijk enkele leuke hobby’s gevonden heb (mijn blog, weer dansen, en nu misschien ook nog een leuke groepsles).

liefs Kim

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Persoonlijk: ge… de laatste tijd