DIY: opbergdoosjes voor je bureau

DIY, Video's

DIY opbergbakjes voor je bureau

Hier is hij dan eindelijk: mijn eerste echte DIY video! En meteen een superleuke als je het mij vraagt! Ik ga je namelijk laten zien hoe je eenvoudig en heel goedkoop leuke opbergbakjes kan maken voor in de lade van je bureau (of ergens anders). Super handig om je spulletjes in te organiseren én het staat ook nog eens superleuk!


Vergeet de video niet in HD te zetten voor een betere beeldkwaliteit. De beelden zijn helaas niet altijd helemaal scherp omdat ik mijn nieuwe camera op automatisch scherpstellen had gezet, dat kan ik volgende keer beter niet meer doen. Sorry! Toch is de video heel erg de moeite waard om te kijken, al zeg ik het zelf!

 


Het heeft me veel tijd gekost om deze video op te nemen en te bewerken, maar ik ben heel erg blij met het resultaat (behalve dan de soms onscherpe beelden, zo jammer!) Ik vind het leuk om zo meer te leren over filmen en bewerken en ga in de toekomst dus zeker nog meer van dit soort video’s maken!

Wat vind jij van deze DIY? Ga je hem ook maken of heb jij al leuke opbergbakjes voor je bureau?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “DIY: opbergdoosjes voor je bureau

    1. Haha ja het kost wel even tijd om zo verschillende doosjes te maken, maar eens je doorhebt hoe het het beste werkt gaat het best wel snel vooruit En je hebt de doosjes dan hopelijk voor lang :-p