Mijn YouTubekanaal

Lifestyle, Video's

youtube kimsbloglife

De meesten onder jullie wisten waarschijnlijk al wel dat ik een YouTubekanaal heb. Tot nu toe gebruikte ik het eigenlijk gewoon als manier om mijn video’s te uploaden en te delen via mijn blog, maar verder besteedde ik er eigenlijk weinig aandacht aan. Mijn blog kwam voor mij op de eerste plaats. Bovendien was ik ook wel wat bang, omdat je via YouTube meteen een veel groter bereik hebt en de kans dat bekenden mijn blog zo zouden vinden dus groter werd. Zeker nu ik (hopelijk) bijna zal beginnen werken als psychologe, vind ik het moeilijk. Ik ben bang dat cliënten of zakelijke contacten m’n YouTubekanaal zouden vinden en me daarop zouden afrekenen. Toch vind ik het maken van video’s ontzettend leuk en heb ik het gevoel dat ik een kans mis door er geen aandacht aan te besteden. Ik heb dus besloten om me van alle ‘wat als’-en niets aan te trekken en er gewoon voor te gaan!

De afgelopen dagen heb ik hier en daar al wat aanpassingen gedaan aan mijn kanaal om het een boost te geven. Ik heb onder andere m’n home page met onder andere mijn meest recente video, populairste uploads en afspeellijsten met verschillende categorieën zoals shoplogs, interieur, beauty, vlogs,…  Voor mijn nieuwe bezoekers wil ik ook graag nog een kanaaltrailer maken om ze te verwelkomen op mijn kanaal. Verder heb ik ook m’n blog en social media kanalen aan m’n YouTubekanaal gekoppeld.

Ook ontwierp ik afgelopen weekend twee leuke eindkaarten, want mijn vorige vond ik toch nog een beetje amateuristisch… Verder wil ik ook graag de lay-out van mijn miniatuurafbeeldingen bij het begin van mijn video’s wat meer op elkaar afstemmen.

oude eindkaart youtube

Dit was mijn vorige eindkaart.

eindkaart youtube_vorige video

En dit is mijn nieuwe eindkaart! In het witte gedeelte komt dan nog een stukje van mijn vorige video

Nu wil ik graag nog met een beter bewerkingsprogramma leren werken zodat ik m’n video’s nog beter kan bewerken. Ook ga ik m’n best doen om me toch een tikkeltje meer op te maken als ik een video opneem en om in een mooie kwaliteit te filmen, want dat is toch altijd fijner om naar te kijken.

Ziezo, dit wilde ik gewoon eventjes met jullie delen. Jullie zouden me ook een heel groot plezier doen als jullie allemaal zouden abonneren op mijn kanaal. Zo kan ik meteen een goeie nieuwe start maken!

Heb jij zelf ook een YouTubekanaal? Waarom wel of niet?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Mijn YouTubekanaal

    1. Heb ik via Pickmonkey gedaan, je kan een tutorial vinden van hoe ik mijn visitekaartjes heb gemaakt en daar lijkt het eigenlijk erg op… Het bewegende filmpje erin doe ik via mijn bewerkingsprogramma Sony Vegas Pro.