My Summer Shoe Stash ♥

Video's

my summer shoe stash foto 2

In dit artikel laat ik jullie mijn verzameling zomerschoenen zien: van sandaaltjes tot sportschoentjes en van ballerina’s tot hoge hakken! Oh, en ook nog wat slippers! Ik heb door de jaren heen heel wat schoenen verzameld, maar ook dit jaar heb ik weer heel veel zomerschoentjes gekocht! Gelukkig allemaal redelijk goedkope paren! Het weer was niet zo schitterend de afgelopen dagen en volgens sommige weermannen en -vrouwen is de zomer voorbij, maar toch wilde ik jullie mijn stash nog even laten zien! Misschien breng ik hiermee het mooie weer wel weer terug zodat ik mijn zomerschoenen nog veel kan dragen dit jaar!

DSC_0440

Om te beginnen mijn sandaaltjes met bloemetjes. Ja ja, dit mag je een aparte categorie noemen als je minstens vier paar hebt! De eerste drie paren heb ik deze zomer gekocht. Inderdaad, drie paar sandaaltjes met bloemetjes in één zomer. Ik moet wel heel erg van bloemetjes houden! De eerste twee paar kocht ik bij Primark, de zwarte bestelde ik bij Zalando. Deze zijn van het merk Even & Odd en zijn meteen ook mijn duurste paar sandaaltjes denk ik, haha. Volgens mij heb ik er €30 voor betaald. Achteraf gezien een beetje stom want de twee linkerparen hadden ze bij Primark ook in het zwart en die kostten natuurlijk veel minder. Maar ik vind het wel mooi dat de ‘ondergrond’ ook zwart is. Jammer genoeg is hij al een beetje verkleurd door het zand en zeewater, maar dat valt niet zo op als ik ze draag. Het rode paar kocht ik vorige zomer (of misschien zelfs al twee zomers terug) bij Shoe Discount. Het valt me trouwens nu pas op dat dit het enige paar is zonder zo’n ding tussen de tenen! Ik heb ze vorige zomer heel vaak gedragen, maar deze zomer heb ik zoveel nieuwe schoenen gekocht dat ik de rode dit jaar nog  niet gedragen heb. Ze zijn ook wat afgesleten vooraan, wat ik wel jammer vind

DSC_0453

En dan nog een rij sandaaltjes. Dit zijn mijn bling-bling sandaaltjes (oké, met uitzondering van het meest rechtse paar). Het linkerpaar kocht ik bij Primark. Het tweede paar, goh… Dat was eigenlijk een impulsieve aankoop waar ik een beetje spijt van heb. Ik zag op Instagram iemand met deze sandaaltjes en vond ze superleuk staan, dus vroeg ik waar zij ze vandaan had. En niet veel later lagen ze in mijn Ebay-winkelmandje. Ik heb er €20 voor betaald (wel inclusief verzenden vanuit Amerika), wat eigenlijk best veel is voor zulke sandaaltjes. En zeker omdat ik ze eigenlijk nog nooit gedragen heb! Ik vind ze wel leuk, maar ze zijn wel heel erg goud en shiny… Maar wie weet komt de perfecte gelegenheid om ze te dragen ooit wel nog! Het derde paar is de light versie van het tweede paar, haha! Deze zag ik eigenlijk ook al heel lang geleden bij iemand op Instagram en ik vond ze ook supermooi! Ik had er jammer genoeg nog nooit zulke gevonden, tot ik een paar weken geleden bij Sac D’Anvers was in Knokke. Daar zag ik ze staan voor €15 en ik was meteen verliefd. Ik twijfelde even omdat ik al zooooveel sandaaltjes heb gekocht deze zomer, maar ik kon ze toch niet laten liggen. Ik zat er al zo lang mee in mijn hoofd! Hopelijk heb ik er deze zomer nog wat geniet van! Het meest rechtse paar zijn eenvoudige bruine sandaaltjes van twee jaar geleden (of misschien zelfs al drie) bij Forever 21. Deze vind ik ook heel mooi en heb ik vroeger heel veel gedragen! Dit jaar heb ik ze nog niet aan gehad omdat ze aan de voorkant redelijk erg afgesleten zijn en dat vind ik er een beetje armzalig uitzien… Zeker als ik zoveel paar nieuwe sandaaltjes liggen heb! Het feit dat ik al twee paar sandaaltjes heb die vooraan zo afgesleten zijn komt trouwens omdat ik soms een beetje lomp ben, bijna over mijn eigen voeten struikel en daarbij tegen de grond schuur met het voorste deel van mijn sandaaltje. Iemand die dit herkent? Anyone? Maar goed, ik kan deze toch echt nog niet weg doen omdat ik ze zo leuk vind! Dit was trouwens ook mijn eerste paar sandaaltjes van dit soort.

DSC_0458

Naast sandaaltjes heb ik ook redelijk wat ballerina’s. De twee buitenste paren zagen jullie onlangs al voorbij komen in mijn Primark shoplog. Alle andere zijn minstens al een jaar oud en draag ik ook niet zo vaak meer. Ik denk dat ik ze dit jaar zelfs nog geen enkele keer gedragen heb. Ik was eigenlijk zelfs al vergeten dat ik deze allemaal nog had, ze zaten ver achteraan in de kast. Ik heb ze weer wat meer in het zicht gezet, want nu het weer wat begint te minderen zijn ballerina’s misschien wat meer gepast dan sandalen. De middenste nudekleurige vind ik wel nog heel mooi. Deze moet ik dringend nog eens dragen!

DSC_0460

Natuurlijk heb ik ook wel wat hakken. Het linkse paar zijn sleehakken van Replay. Ik kocht ze vorig jaar bij Maasmechelen Village waardoor ze niet zo heel duur waren. Het tweede paar zijn witte pumps met grijze details. Deze zijn ook van Replay. En de grijze pumps, goh… Ik weet echt niet meer waar ik die vandaan heb. De donkerrode komen van bij Shoe Discount en zijn van het merk Excellent. De zwarte sandalen heb ik eens ergens in een boetiekje gekocht in het Basilix shopping center. Zo zien er zo misschien wat vreemd uit, maar ze zijn wel mooi als ik ze aan heb hoor! Van al deze hakken heb ik deze zomer eigenlijk nog geen enkel paar gedragen! Ik haat hakken dragen, toch zeker in de zomer! Die schoenen zitten bij mij altijd ongemakkelijk. Mijn voeten doen er overal pijn van en ik kan er moeilijk op stappen. Geef mij maar lekker platte sandaaltjes!

DSC_0476

En dan nu mijn ‘sportschoentjes’. Het linkse paar (weer met bloemetjes) komt van bij H&M. Deze vind ik zo leuk! Het tweede paar zijn echte All Stars. Deze heb ik al enkele jaren, maar in het begin droeg ik ze niet omdat ze te smal waren vooraan en mijn voeten deden er pijn in. Nu draag ik ze wel regelmatig, maar als ik ze een hele dag moet dragen of er veel mee moet stappen heb ik ’s avonds wel pijn aan mijn voeten. Heel jammer, want daarvoor zouden zo’n schoenen natuurlijk juist geschikt moeten zijn. De drie laatste paren kocht ik bij Primark. De blauwe heb ik sinds vorig jaar, de andere twee paren kocht ik dit jaar. De blauwe en de roze heb ik eigenlijk nog niet vaak gedragen. De bordeaux vind ik het allermooist! Deze ga ik zeker nog veel dragen! Deze kunnen ook in de herfst en eventueel in de winter als het niet te koud is.

DSC_0466

En tenslotte mijn slippers. De blauwe draag ik eigenlijk bijna alleen als ik naar de sauna ga. Deze heb ik ook ooit eens in een wellnesscentrum gekocht toen ik mijn slippers vergeten was. De bruine kreeg ik dit jaar van mijn vriend cadeau, lief he? Ze zijn van het merk ‘I Love Candies’ en waren wel wat duurder (€40). We kochten ze bij Torfs. Ze zijn nog maar een paar maanden oud maar je ziet mijn voeten er echt al in staan, heel vies eigenlijk haha! Ik vind het hele goeie en mooie slippers en ik draag ze heel vaak thuis, maar ook gewoon om ergens naartoe te gaan. Ik vind ze er best nog ‘deftig’ uitzien. En ze passen ook overal bij! En dan rechts mijn witte O’neill slippers. Die heb ik vorige zomer gekocht bij Sports Direct. Dat is een sportwinkel waar ze (sport)merken echt veel goedkoper verkopen. Ze hebben daar bijvoorbeeld ook Havaianas, maar dan goedkoper dan ergens anders. Deze heb ik voor €10 gekocht. Ik vind het leuk dat ze gewoon wit zijn en bij alles passen, alleen jammer dat ze dan ook zo snel vuil worden. Bij mij zien ze wat bruin van het zand, bah! Ik heb al alles geprobeerd maar krijg het er niet meer helemaal af!

Ziezo, dat was mijn summer shoe stash! Achtentwintig paar als ik goed geteld heb! Ik moet er dus nog twee paar bijkopen zodat ik een mooi rond getal heb! Haha, nee, mopje! Ik heb echt wel meer dan genoeg zomerschoenen nu! Dankzij deze stash heb ik trouwens weer heel wat schoenen herontdekt die ergens achteraan in de kast waren beland! Ik kijk er al naar uit om later in mijn eigen huisje een grote schoenenkast helemaal voor mezelf te hebben! Oké, die paar schoenen van m’n vriend mogen er ook wel bij. Op die manier zie ik ze tenminste allemaal staan en wissel ik misschien wat meer af.

Wat vinden jullie van mijn zomerschoenencollectie? Welk paar is jullie favoriet? Hebben jullie ook zoveel zomerschoenen, of misschien zelfs nog meer?

PS: Binnen enkele maanden volgt de wintereditie!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “My Summer Shoe Stash ♥

  1. Wauw, wat heb jij een mooie en grote stash! Eerlijk gezegd vind ik al je schoenen mooi. Je hebt een beetje dezelfde stijl zoals ik Ik heb ook een paar blauwe ‘sportschoentjes’, maar dan van de H&M. Ik draag niets liever de laatste tijd x