Vlog: dagje Walibi met mijn vriend

Video's, Vlogs

vlog Walibi

Twee weken geleden ging ik met mijn vriend een dagje naar Walibi! We zijn ondertussen al 4,5 jaar samen maar het was de eerste keer dat we samen naar een pretpark gingen! We voelden ons weer 12 jaar en vonden het super leuk hihi! Dit is trouwens ook het YouTube-debuut van m’n vriend, dus als je benieuwd bent om hem eens ‘in levende lijve’ te zien moet je zeker deze video bekijken

Bekijk de video in HD via het tandwieltje voor een betere kwaliteit!

Het was een heel gezellig dagje met ons tweetjes, we hebben goed gelachen! Het was wel heel erg druk waardoor we vaak heel lang moesten aanschuiven en dat was natuurlijk minder fijn. Ook voel ik me met ouder worden steeds slechter in zulke attracties, dus dat was ook wel vervelend! Gelukkig kon ik tijdens het aanschuiven altijd even bekomen van de vorige attractie, haha! Volgende keer nemen we ook onze nieuwe GoPro mee zodat we ook in de attracties kunnen filmen, maar helaas was de batterij nu niet opgeladen omdat we eigenlijk niet van plan waren nog te gaan… Jammer, jullie zouden mijn gezicht moeten gaan bij het naar boven gaan in de attracties

Ga jij ook nog steeds graag naar een pretpark? En ik ben benieuwd: wat vond je ervan om mijn vriend ‘in levende lijve’ te zien?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Vlog: dagje Walibi met mijn vriend

 1. Hihi leuke vlog en leuk om je vriendje te zien! Lief koppeltje :)! Die dalton terror is echt gek he, ik had daar het gevoel dat ik mega uitgerokken werd haha.

 2. walibi in belgie ziet er beter uit dan in Nederland! Dat basketballen moet je schuin doen. Hetgene wat rond hoort te zijn is ovaal. Ik heb iemand het is vanaf de zijkant zien doen en hij gooide hem er toen 2 keer achter elkaar in ofzo!
  Leuk om je vriend eens te zien en je bent zelf ook lekker enthousiast!
  Lees het vorige artikel van Robin: Quote of the month: JuniMy Profile

  1. Hiji dankjewel! En wat stom van die bsketbalringen, typisch dat ze daarmee valsspelen! Dacht al zoiets… We hadden beter ook eerst een keer gekeken hoe anderen het deden

 3. Gezellige vlog! En leuk om je vriendje eens in levende lijve te zien ik heb nooit van pretparken gehouden..ik word al misselijk bij het zien van die attracties vind ik best jammer, want volgens mij kan dat heel leuk zijn en je een kick geven!
  Lees het vorige artikel van Anneleen: No Words TagMy Profile

   1. Haha ja inderdaad! Nu was hij wel al redelijk lang, hij zei nog toen ik begon te filmen: ‘oei, ik heb mijn baard niet afgedaan!’. Maar ja, ik vind baardjes ook sexy hihi!