Wij gaan samenwonen! – Verhuisvlog #1

Interieur, Persoonlijk, Video's, Vlogs

verhuisvlog 1

Ik ben een tijdje afwezig geweest, maar dat kwam omdat ik het ontzettend druk had met verhuizen! Zoals ik jullie al vertelde zijn mijn vriend en ik gaan samenwonen. Op 1 september kregen we de sleutel van ons appartementje en sindsdien zijn we druk bezig geweest met dozen inpakken, verhuizen, dozen uitpakken, inrichten, bezoekjes aan interieurwinkels enzovoort. Maar ik ben jullie niet vergeten, want ik heb stukjes hiervan voor jullie gefilmd! In deze video neem ik jullie mee in ons verhuisproces. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt, maar we hebben er ook erg van genoten en zijn superblij dat we nu eindelijk samenwonen! Ik laat jullie ons appartement zien, neem jullie mee naar de Ikea en nog meer! Kijk je mee?


Woon jij al samen of alleen? Hoe heb jij het verhuizen en de omschakeling ervaren?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 reacties op “Wij gaan samenwonen! – Verhuisvlog #1

  1. Dankjewel Anneleen! Ik ben ook heel blij, voel me al helemaal thuis en vind het leuk om alles in te richten hihi! Maar wel vermoeiend!

 1. Hey Kim, leuk filmpje! Ik vind het een tof appartement met veel potentieel en leuk dat jullie zo’n tuin hebben.
  Ik vind jouw ideeën ook heel leuk, dus het wordt sowieso een paleisje.

  De salonmeubelen (tafeltje en zetel) vind ik persoonlijk niet mijn stijl, maar in het begin ben je natuurlijk blij met wat je krijgt (en smaak is heel persoonlijk). Ik denk dat een lichtgrijze zetel en zo witte ronde tafeltjes met houten pootjes (in de stijl van de stoelen die je wilt) er heel mooi en modern gaan staan. Maar dat zijn allemaal dingen die je later nog kan veranderen natuurlijk
  Geniet er maar dubbeldik van, verhuizen heeft echt zijn charmes!

  1. Superlief, dankjewel voor je reactie! De salontafel en zetel zijn inderdaad ook niet mijn favorieten, maar ik vind ze voorlopig wel oké en ben blij dat we toch al wat spullen hadden, want het kost allemaal veel! Nu hebben we eerst geïnvesteerd in meubelen en spullen die we nog niet hadden, en later kunnen we inderdaad nog wel eens een nieuwe zetel en salontafel kopen, dat wil ik stiekem wel graag haha! En inderdaad, ik had al een lichtgrijze zetel en zo’n tafeltje zoals je beschrijft op het oog, haha!